Mobil Växelanslutning - så funkar det

Mobil Växelanslutning möjliggör att mobiltelefonen fungerar som en anknytning i företagsväxeln, men det krävs mer än en mobiltelefon för att uppnå total rörelsefrihet. Medarbetare som reser mycket i jobbet behöver även ha tillgång till kommunikationssystemets telefoniststöd, applikationer, tjänster, support med mera. Mobil Växelanslutning är en behovsanpassad tjänst som passar organisationer med högre krav än den enkla mobilväxeln. Vi samarbetar med Tele2 för att leverera Mobil Växelanslutning.

Möjliggör nya tjänster

Via Mobil Växelanslutning tillgängliggörs tjänster som finns i växeln (PBX) i mobilen till exempel avancerad röstbrevlåda, hänvisning, etc. Vidare möjliggörs helt nya tjänster som inte är tillgängliga i den befintliga stationära lösningen.

Skräddarsyr lösning

Upplägget för en Mobil Växelanslutning är baserat på verksamhetens behov och önskemål om funktionalitet. Våra partners hjälper till att fastställa behoven tillsammans med kunden och utarbetar sedan en skräddarsydd lösning tillsammans våra certifierade plattformspartners.

Intresseanmälan

Ja, jag är intresserad av en Mobil Växelanslutning. Kontakta mig på telefon!

* Obligatoriska fält