Com Hem Företags integritetspolicy

Uppgifter som behandlas

Vi behandlar följande typ av information kring er som besökare av vår webbsida: namn, kontaktuppgifter inklusive e-postadress, demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen, samt annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden.

Vad använder vi informationen till?

Vi använder den här typen av information för att bättre förstå era behov och för att kunna ge er ännu bättre service, men framförallt för att använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster. Det ger oss möjlighet att – med ert godkännande – att skicka ut nyhetsbrev via e-post om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror ni kan ha nytta av eller kan finna intressant. Vi kan också använda era uppgifter för att kontakta er vid eventuella marknadsundersökningar som vi själva utför. Vi lämnar aldrig ut kunduppgifter till tredje part.

Säkerhet

Vi ser till att all information vi får från er behandlas med största möjliga säkerhetsåtgärder. För att förhindra obehörig åtkomst eller delning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in via vår webbplats.